براي كسي كه مانند من كه تازه قصد يادگيري ansys را دارد و تا به حال با اين نرم افزار و كلا هيچ نرم افزار تحليلي كار نكرده چه راهي را بيشنهاد مي كنيد .ممنون ميشوم اگه راهنماييم كنيد.
به نظر من قبل از كار كردن با نرم افزارهاي تحليل گر بهتر است كمي با اصول كار اين نرم افزارها آشنا شويد ، اطلاع از مفاهيم اجزاء محدود (Finite Element Method) و انواع روشهاي حل عددي شما را در استفاده و بهره برداري از چنين نرم افزارهايي كمك ميكند ، در ضمن اگر زبان انگليسي در حد متوسط هم آشنا باشيد از مطالعه Help نرم افزار غافل نشويد .
توسط sadegh sarvi » سه شنبه نوامبر 13, 2007 9:48 am
يكسري كتابهاي آموزشي از دكتر جاهدمطلق انتشارات دانشگاه علم و صنعت در بازار هست كه بد نيست به تمرينهاي آن مراجعه كنيد. اگر اصراري روي انسيس نداريد نرم افزار تحليلي كاسموس ساده تر است. يا اگر حتماْ ميخواهيد با انسيس كار كنيد پيشنهاد مي كنم با ورك بنچ انسيس شروع كنيد مخصوصا اگر تحليل استاتيكي داريد چون ساده تر است.
در كنار همه ي اين كتابها ميتونيد با عضويت در انجمن مهندسين مكانيك آمريكا ماهانه مثالهاي نو و به روز و در عين حال كاربردي رو بگيريد و تمرين داشته باشيد. خوبيش اينه كه مرحله به مرحله تا به آخر اموزش ميده. منتها آناليز استاتيكي داره بيشتر تا مابقي رو(تا الان كه اينطور بود). موفق باشيد.
با سلام.
من ساخت و توليدي هستم و ميخوام كار با نرم افزارهاي تحليل رو شروع كنم.هم كاسموس و هم انسيس.
تو سايت فرومي هست كه يه كم راهنمايي و آموزش داشته باشه(مثل اون چيزي كه تو بخش ساليد وكتيا داريم)؟؟؟
در ضمن اين انجمن مكانيك آمريكا ديگه چيه؟؟؟
ما رو هم راه ميدن؟؟؟
savareruhan نوشته است:سلام من مي خوام يه جسم صلب مثل گلوله را به استوانه برخورد بدم و برگردد چگونه در انسيس يا آباكوس مدل كنم از كمكتون ممنونم
سلام این مثال در ABAQUS راحت حل میشه اگر بلد نیستی، یک سایت فارسی هست که خیلی خوب آموزش میده من که ازش خیلی راضیم اتفاقاً این مثال را هم حل کرده آدرسش اینه: WWW.SINALMS.COM موفق باشی
توسط اكبر عزيززاده » سه شنبه فبريه 16, 2010 10:12 am
هيچكدوم اين كتابا واسه مبتديا خوب نيست قبل از تحليل با انسيس بايد با مباني المان محدود آشنا شد تنها كتابي كه اصولي آموزش ميده كتاب مهندس سعيد معاوني هستش كه تويه دنيا طرفداران زيادي داره اما تو ايران نه من لينك انگليسي كتابو ميذارم